Intercopy är en stark kedja av samverkande, privata grafiska tjänsteföretag över hela Sverige. Fördelen med att anlita oss är att du får lokal service med nationell bredd. Du spar både tid och pengar.

Intercopy – grafiska center över hela Sverige

I den grafiska branschen har det blivit allt viktigare att vara stark, flexibel och uppdaterad med den senaste tekniken. Därför har vi bildat Intercopy – en kedja av samverkande, privata, fullservicebolag inom print, expo, IT och logistik med en svårslagen bredd i utbudet. Så vi kan serva dig med allt och lite till. Hos oss får du lokal service med nationell styrka.

Mycket mer än en kedja av grafiska center

Efter att vi har producerat era trycksaker erbjuder vi också snabb och effektiv paketering, distribution och lagerhållning av t.ex. marknads-, utbildnings- och bokklubbs-material.

Genom vårt projekthotell intercopy.net, marknadsledande sedan starten 1990 med 10-tusentals användare runt om i landet, erbjuder vi en webblösning som skapar ordning i ett projekts samtliga handlingar, har hög IT-säkerhet, effektivitet och ger omedelbar tillgänglighet för de utvalda.

Ni hanterar och distribuerar handlingar, beskrivningar, ritningar och digitala bilder på ett användarvänligt sätt. Via Intercopy får du sedan dessa utskrivna och distribuerade över hela landet.

Affärsidé

Vår affärsidé är att under gemensamt varumärke samla lokala företag som med kvalificerad teknik kan förädla, reproducera, distribuera och förvalta uppdragsgivares information till rätt pris och kvalité i tryckt, printad och elektronisk form.